Opvolging Jilte Onderwater, bestuurslid terreinen

Beste leden (en/of LCKV'er),

 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van november treedt Jilte Onderwater af als bestuurslid Terreinen. Na zich vier jaar met veel energie en toewijding te hebben ingezet voor de vereniging maakt hij plaats voor een nieuw enthousiast persoon om deze plek te vullen.

 

Wij zijn dan ook op zoek naar een opvolger!
Ben jij degene die wij zoeken of ken jij iemand die in onderstaand profiel past? Ben je toe aan een uitdaging en wil je meedenken en helpen bij het besturen van onze mooie vereniging? Laat het ons uiterlijk maandagavond 28 september weten via voorzitters@lckv.nl! Spreekt een andere functie je meer aan of ben je nog niet toe aan een bestuursfunctie maar lijkt het je wel leuk om meer voor de LCKV te doen? Wij zoeken altijd enthousiaste vrijwilligers!

 

Profiel bestuurslid Terreinen
De afdeling Terreinen draagt zorg voor de reserveringen van kampterreinen, locaties en daarbij benodigde contracten, vergunningen en ontheffingen. Zij is bovendien verantwoordelijk voor de organisatie rondom het vertrek- en aankomstpunt. Ook de organisatie van het vervoer en de afspraken over faciliteiten van externe leveranciers behoren tot het takenpakket van deze afdeling.
Zij ondersteunt de afdeling Deelnemers bij het opstellen van het kampschema en zoekt zo nodig naar nieuwe kampterreinen.

 

Wat zoeken wij in een bestuurslid? Je bent sociaal vaardig, communicatief, discreet en betrouwbaar. Hiernaast heb je een verantwoordelijkheidsgevoel, oog voor beleidsmatige zaken en kun je sturing geven aan en begeleiden van medewerkers binnen de afdeling. Je kunt overzicht bewaken over de processen op de afdeling, bent stabiel en proactief en last but not least, je hebt affiniteit met de afdeling.

 

Roeland van der Willik en Hendrik-Jan Jansen

 

Eerste en tweede voorzitter

Nieuws