Begeleiders gezocht!

Gezocht:

Enthousiaste begeleiders (vrouwen en mannen) voor ons bijzondere kamp om samen een geweldige tijd te beleven! Het kamp is bedoeld voor jongeren met een beperking tussen 15-25 jaar een gaat elk jaar in de zomervakantie een week naar Terschelling. In 2016 gaan we van 23 tot en met 30 juli (week 3).

Wij vragen:

Leeftijd
Je bent volgens je paspoort minimaal 19 jaar oud. Gedrag hoeft niet overeenkomstig met de leeftijd te zijn, liever niet zelfs!

 

Enthousiasme
Een week kamp is aanpoten, je moet er dus zin in hebben om allerlei survivaltochten door het bos toe doen, discotheken te bezoeken, veel lol te hebben en de meest rare en idiote fratsen uit te halen.

 

Handen en voeten
Omdat je deelnemer in bepaalde mate beperkt is in zijn lichamelijk functioneren zul je hem moeten helpen. Dit kan betekenen dat je een extra paar handen moet zijn bij het wassen, aankleden, eten en drinken. Dit kan in het begin even wennen zijn, maar al snel krijg je handigheid in de taken die van je gevraagd worden. Samen met je deelnemer en andere begeleiders heb je de klus in no-time geklaard!

 

Maatjes
Tijdens de kampweek ben je de steun en toeverlaat van de deelnemer die jij begeleidt. Je staat klaar voor je deelnemer om eens lekker te kletsen, een diepgaand gesprek te hebben of om lekker flauwekul uit te halen. Samen met je maatje beleef je een heftige week waarin een heleboel zaken gebeuren die alleen op kamp mogelijk zijn. Het mooie is dat je dit op kamp kunt delen met je maatje, genieten voor twee dus.

 

Ervaring
Je hoeft geen ervaring te hebben met mensen met mensen met een beperking. Als je ervoor open staat om andere jong-volwassenen te helpen bij hun persoonlijke verzorging en een maatje wil zijn tijdens de kampweek ben jij precies het staflid dat we zoeken!

Wij bieden

Levend Cluedo, spooktocht, watergevecht, disco, zwembad, dierengeluiden, zweeds renspel, kortom; Een te gekke week waarin je accu volledig tot op de bodem leeg getrokken wordt, maar na afloop van kamp is je accu weer voller dan hij was voordat je weg ging.

 

Een leuke groep jonge mensen die samen met jou een te gekke week wil beleven en open staat voor alle rare fratsen die je alleen op kamp kan- en mag uithalen.

 

Een begeleidersgroep met totaal verschillende achtergronden, beroepen en mate van ervaring die als geheel werkt als een geoliede machine en je helpt bij het leren van begeleidingstaken die je nog nooit hebt gedaan.

  • Een kampterrein met alle luxe en comfort die je je maar kan voorstellen, zoals:
  • Een ligbad (als het genoeg geregend heeft)
  • een sauna (als de zon flink schijnt),
  • Een toiletblok waarin je je nooit eenzaam hoeft te voelen
  • Een slaapvertrek voorzien van alle ruimte (als je de tentzeilen terugklapt)

Nee, op kamp gaan we echt back to basics, ook voor de deelnemers. Er is alleen stroom om de rolstoelen op te laden. Het sanitair bestaat alleen uit het hoogst noodzakelijke, maar dit is geen enkel probleem. Het is zelfs een uitdaging om, samen met je deelnemer, je een week lang te redden bij deze primitieve omstandigheden. Er moet wel bij vermeld worden dat je, door de bijzondere sfeer op kamp alleen maar geniet en geen tijd hebt om te merken dat je douchewater niet altijd even warm is.

Wil je mee?

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je wel een tweede kamp? Mail dan de hoofdleiding; zij kunnen jou nog veel meer vertellen. Ervaring is niet belangrijk, goede zin wel. Stuur je bericht naar hoofdleiding@lckv-wheelerkamp.nl, of neem contact op met de afdeling Leiding van LCKV Jeugdvakanties.

Nieuws