6 april: Digitale infodag S&S

Hoi sport en spellers!

2021 Is een bijzonder jaar… het is namelijk het jaar waarin we als LCKV-ers in slechts een paar maanden tijd een kampseizoen uit de grond gaan stampen. Een paar maanden waarin we alles op alles zetten om eindelijk weer een super tof kampie te draaien voor de deelnemers!

Wij als infocommissie zijn er om jullie op weg te helpen! Dit jaar pakken we het een beetje anders aan. In plaats van één sport & spel dag krijgen jullie er twee!

De eerste online workshop staat gepland op dinsdag 6 april, vanaf 20:00u. Deze avond besteden we aandacht aan waar jullie nu mee aan de slag moeten: het kampprogramma en de dagtocht. Dus hoe bouw je je programma op, en hoe zet je een dagtocht uit, het komt allemaal aan bod.

In juni zal een tweede bijeenkomst plaatsvinden, dan aandacht voor onder andere communicatie, en hoe sta je (op anderhalve meter?) voor de groep.

Wil je alvast inspiratie opdoen voor je programma? Op staf.lckv.nl vind je de beschrijvingen van meer dan 100 spellen en enkele dagtochten. Op dit moment zijn we druk bezig om de beschrijvingen aan te vullen met kant en klare spelformulieren, hiervoor hebben we al een uitvraag gedaan bij ervaren sport en spellers en hoofdleiders. Heb jij zelf ook al wat liggen? Mail ons dan op infocommissie@lckv.nl en help je mede sport en spellers!

Binnenkort krijg je meer informatie van ons per email. Blokkeer de 6e vast in je agenda, zet jezelf op aanwezig en bereid je voor op een onvergetelijk kampseizoen!

Tot dan en groetjes van de infocomissie

P.S. Ga je dit jaar mee als chef of adjudant? Schrijf dan 14 juni vast in je agenda, dan organiseren we workshops voor jou!
P.P.S. Ga je dit jaar mee als kok? Check dan het evenement voor koks!

Nieuws