Bladel

Algemene informatie

Nog nooit een week écht midden in een bos gekampeerd? Op Bladel kan het. De tenten op het kampterrein van Bladel staan kriskras verspreid tussen de bomen. Sommige tenten hebben zelfs een boom pal voor de ingang staan. Opletten dus als je 's ochtends slaperig je tent uitloopt voor de ochtendgym!

Na de ochtendgym kun je je hier zelfs nog wassen bij een echte waterpomp midden op het terrein. En al die bossen rondom het kampterrein zijn natuurlijk perfect voor het dierengeluidenspel, een spannend smokkelspel waarbij je letterlijk de grens met België over moet steken, of een bloedstollende spooktocht. Tussen de bossen zijn gelukkig ook grasvelden. Niet alleen heerlijk om van de zon te genieten, maar ook om een partijtje te modderworstelen, lintwormrugby of het Zweeds renspel te spelen!

 

Postadres:

LCKV Jeugdvakanties kamp nr...
Ten Vorsel 1a
5531 ND Bladel

 

panorama_bladel

Kampterrein Bladel

Terreinspecifieke tips

Elk kampterrein heeft zijn eigen charmes, tips and tricks. Heb je ook een tip? Laat het ons weten!

(Dag)tocht

  • Stafkaart Bladel
  • Tocht vanaf het kampterrein naar de grens
  • Voor het Allo Allo spel kun je gebruik maken van de herberg/kroeg bij het uitkijkpunt

Bezienswaardigheden

Tips voor de adjudanten & koks

  • Je kunt je boodschappen bestellen bij de Jumbo. Ze bezorgen niet, maar zetten wel alles klaar. Neem hiervoor contact op met ze via Jumbo.bladel@jumbo.com
  • Koelelementen liggen (waarschijnlijk) bij de Jumbo
  • Je kunt schaafijs bij de visboer regelen (ongeveer € 6,-). Sniederslaan 49, Bladel. Ga vantevoren langs, dan zorgt hij dat hij genoeg ijs heeft.

 

Materiaal

Bekijk het materiaalboekje van bladel voor meer informatie over het materiaal op het terrein.

Terreinen