Diever

Algemene informatie

Kampterrein ‘De Roege Stobbe’ ligt in Diever (Drenthe). Het terrein is eigendom van LCKV Jeugdvakanties. En alleen al daarom moet je gewoon een keertje op kamp zijn geweest in Diever!

Het kampterrein is heel knus gelegen, midden in een groot bosgebied, en ver van de bewoonde wereld. Een fantastische omgeving om een week te verblijven. Als jij kiest voor een kamp in Diever, dan kies je voor veel bosspelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hindernisbaan in de heuvelachtige omgeving, een havenspel, levend stratego, totemroof, een folietocht of een spannende spooktocht langs Nederlands’ bekendste hunebed. In de bossen rond Diever kun je de gaafste spelen doen! En misschien kom je in het bos wel een wild dier tegen… Hartstikke spannend toch? En als het echt warm is, kun je altijd nog naar het ‘Blauwe meer’ dat op loopafstand ligt van het kampterrein.

panorama_diever

Terreinspecifieke tips

Elk kampterrein heeft zijn eigen charmes, tips and tricks. Heb je ook een tip? Laat het ons weten!

Dagtocht

Bezienswaardigheden

Tips voor de adjudanten & koks

  • Koelelementen kun je afgeven bij de manager van de supermarkt. Hij legt ze achterin het magazijn in de koeling.
  • Geef bij de supermarkt aan dat je bier van een bepaald merk wilt. Dan bestelt hij extra en laat hij ze in het magazijn staan totdat je er om vraagt (zodat andere shoppers ze niet per ongeluk mee kunnen nemen).

Materiaal

Bekijk het materiaalboekje van diever voor meer informatie over het materiaal op het terrein.

Terreinen